Fenerbahçe'den Talisca Atağı!

Fenerbahçe transfer sezonunun son haftasını gündemi sarsacak bir hamleyle kapatıyor. Çin'de uzun zamandır mutsuz olan ve Avrupa'ya geri dönmek isteyen Talisca'nın menajer Ahmet Bulut vasıtasıyla sarı lacivertli kulübe önerildiği öğrenildi.

30.09.2020-10:22 - (Son Güncelleme: 30.09.2020-10:04) Fenerbahçe'den Talisca Atağı!

Fenerbahçe 10 numara bölgesi için atağa kalktı. Çin’de mutsuz olan Anderson Talisca, menajeri tarafından 2 gün önce Fenerbahçe’ye önerildi. Emre Belözoğlu'da bu durum üzerine Ahmet Bulut ile temasa geçti. Ahmet Bulut, Çin’in Guangzhou Evergrande takımı ile ilgili sorunu çözebileceğini söyleyip,  bonservisi elinde olan Guliano ile sözleşmenin biraz bekletilmesini istedi.

TÜRKİYE’YE DÖNMEK İSTİYOR

Çin’de Evergrande’de top koşturan Brezilyalı futbolcunun Türkiye’ye geri gelmek istemesi bu transferi daha da güçlendiriyor. Fenerbahçe bu transferi bitirmek için bütün şartları zorlayacak.

26 yaşında 1.90 boyunda olan Brezilyalı Anderson Talisca, sol ayağını çok etkili bir şekilde kullanıyor ve 2 sezon oynadığı Beşiktaş’ta, toplamda 80 maşta forma giyip 37 gol, 14 asistlik performans gösterdi. Talisca, 51 gole katkı sağladı.

ANDERSON TALİSCA KİMDİR?

Yaş: 26

Uyruk: Brezilya

Ayak: Sol

Mevki: 10 numara

Kulübü: Evergrande

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal