Fenerbahçe'den Rodrigo Riquelme Hamlesi

Fenerbahçe'de gelecek sezonun çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Genç ve gelecek vadeden futbolcuları kadrosunda bulundurmak isteyen sarı-lacivertli ekip, Atletico Madrid'in yıldızını takip ediyor. Fenerbahçe, oyun tarzı Griezmann'a benzetilen Rodrigo Riquelme'yi kadrosuna katmayı planlıyor.

24.03.2020-10:05 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-10:03) Fenerbahçe'den Rodrigo Riquelme Hamlesi

Teknik direktörünü henüz bilinmese de yeni sezonun planlamasına başlayan Fenerbahçe için İspanya'dan transfer iddiası geldi. Atletico Madrid'in gelecek vaat eden futbolcusu Rodrigo Riquelme'nin sarı-lacivertli takımın yakın takibinde olduğu ifade edildi. Diego Simeone'nin A takıma koymayı planlamadığı 19 yaşındaki futbolcunun, devamlı bulabilmek için sezon bittiğinde sona eren sözleşmesini uzatmadan Atletico Madrid'den gideceği iddia edildi.

GENÇLİK HAREKATI

2000 doğumlu Riquelme'nin bir sıradır Celtic ve Rangers başta Avrupa'nın değişik kulüpleriyle görüşmeler yaptığı fakat parayı göz önüne alması durumunda Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul edebileceği belirtildi. Son zamanda genç yıldızları takımına katmaya ağırlık veren sarı-lacivertli yöneticilerin, Riquelme'yi, "yetiştirici bir teknik adamla anlaşıp, gençlere önem veren bir takım kurma" sözüyle ikna etmeyi deneyeceği gelen bilgiler arasında.

GRIEZMANN'I ANDIRIYOR

Marca, oyun stiliyle Griezmann'a benzetilen Riquelme'nin hızı ve top sürmedeki kabiliyeti ile dikkat çektiğini açıkladı. 19 yaşındaki futbolcunun ceza sahası ve çevresinden attığı etkili şutlarıyla da biliniyor.

18 DAKİKA OYNAYABİLDİ

LA Liga'da bu sezon Atletico Madrid formasıyla 18 dakika sahada kalabilen Riquelme, İspanya Genç Takımlar Ligi ile UEFA Gençlik Ligi'nde 28 karşılaşmada 7 gol+6 asistlik perforans gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal