Fenerbahçe'den Max Kruse'ye Yeni Sözleşme!

Fenerbahçe Kulübü, Max Kruse'nin kontratını gözden geçirdi ve 12 milyon euroyu aşan ödemelerde kesinti isteme kararı verdi.

21.04.2020-17:16 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-17:14) Fenerbahçe'den Max Kruse'ye Yeni Sözleşme!

Fenerbahçe'de Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam tarafından hazırlanan 'Acil Durum Planı' kapsamında futbolcu ücretlerinde indirime yapma planları devam etmekte.

Bu aşamada çalışmalara başlayan Fenerbahçe yönetimi, Max Kruse'nin sözleşmesini tekrardan gözden geçirme kararı aldı. İmza ücretleri ve bonuslarla beraber deneyimli yıldıza 3 sene için verilecek ücrette toplam tutar 12 milyon euroyu bulmakta.

Bu ücretin sürdürülebilir olmadığını ifade eden Fenerbahçe yöneticileri, yıldız futbolcudan kesinti isteğiyle kapısını çalacak.

Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce "Avrupa kupalarında mücadele eden bir takım istiyorum" diyerek Eintracht Frankfurt'un senelik 4.8 milyon euroluk ücret teklifini reddeden Kruse'nin, yönetimin bu isteğine karşı nasıl bir cevap vereceği henüz net değil.

Alman futbolcunun, ilk olarak Fenerbahçe'nin önerisini görmek istediği, sunulacak yeni kontarata göre kariyeriyle alakalı son kararı vereceği belirtildi. Almanya'ya geri dönüş ise Kruse'nin B planı olarak yer almakta.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal