Fenerbahçe’den Harun, Jailson ve Benzia’ya İmza Töreni!

Fenerbahçe, bu sezon kadrosuna kattığı Harun Tekin, Jailson ve Yassine Benzia için imza töreni gerçekleştirdi.

13.09.2018-12:13 - (Son Güncelleme: 13.09.2018-12:10) Fenerbahçe’den Harun, Jailson ve Benzia’ya İmza Töreni!
Sarı lacivertli ekip, yeni transferleri Harun Tekin, Jailson ve Benzia için Ülker Stadı’nda imza töreni düzenledi.

Sarı lacivertlilerin yeni transferlerinin basın mensuplarına yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şöyle:

HARUN: “HERKESİN HAYALİ OLAN BİR KULÜBE GELDİM”

Fenerbahçe'nin Bursaspor’dan transfer ettiği kaleci Harun Tekin; "Herkesin hayali olan bir kulübe ve çok büyük bir camiaya geldim. Buraya birçok yerli kaleci transfer oldu. Volkan ağabey ile A Milli Takım’da çalıştık. Kendisiyle ağabey-kardeş ilişkimiz var. Taraftarların benden beklentilerinin farkındayım. Bunları karşılamak adına çok çalışacağım. Ardından da A Milli Takım'da forma giymek isterim." dedi.

BENZIA: “FENERBAHÇE GİBİ BÜYÜK BİR TAKIMA KATILDIĞIM İÇİN MUTLUYUM”


Sarı lacivertli ekibin Fransa Ligue 1 ekibi Lille’den kiraladığı Yassine Benzia; "Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe katıldığım için çok mutluyum. Özel bir mevkide forma giyiyorum. O bölgede daha önce Alex gibi futbolcular forma giydi. Elimden geleni yapacağım. Örnek aldığım oyuncu ise Zinedine Zidane… Çok farklı mevkilerde görev aldım ve hepsine adapte oldum. Burada da çok gol atmak adına elimden gelen her şeyi yapacağım." şeklinde konuştu.

JAILSON: “TARİH YAZMAK İSTİYORUM”


Fenerbahçe’nin Brezilya Serie A takımlarından Gremio’dan kadrosuna kattığı Jailson ise, "Türkiye Ligi'nde futbol çok hızlı oynanıyor. Brezilya Ligi'nde ise oyun temposu daha yavaş. Bunun yanı sıra Türkiye Ligi'nde temas çok fazla. Buraya adapte olarak tarih yazmak istiyorum. Gremio'da Arthur'la ve Maicon'la çalıştım. Kalitelerinin farkındayız. Brezilya’da saha içerisinde özgürdük. Arthur'un kalitesini ortaya çıkarmak adına elimden geleni yapıyordum Fenerbahçe’de de birlikte forma giyeceğim arkadaşlarımızla benzer şeyler yapabileceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal