Fenerbahçe'den Galatasaray'a Yılın Transfer Çalımı!

Coronavirüsü sebebiyle durdurulan Süper Lig'de 7. sırada olan Fenerbahçe, yeni sezonun planlarını yapmaya başladı.

27.03.2020-09:09 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-09:07) Fenerbahçe'den Galatasaray'a Yılın Transfer Çalımı!

Sarı-lacivertlilerde transfer harekelerinde hız kazanırken planlarda Galatasaray ile ön anlaşmaya vardıkları belirtilen Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç var.

Fenerbahçe'de ilk öncelik futbolculara da bulaşan coronavirüsü sebebiyle sağlığa verilse de yeni sezonun çalışmaları da yapılıyor. Teknik adam için araştırmaları devam ettiren idarenin bir diğer planı ise futbolcu transferi. Sarı-lacivertliler bu sezon sorun çıkaran sol bek ve stoper pozisyonları için transferini ilk sırada planlıyor.

Hücum bölgesinde ise sezon ortasında kulüpten giden Victor Moses'in yerine bir sağ kanat ile forvette Vedat Muriç'in yardımcı olacak iyi bir yıldız transfer edilmesi amaçlanıyor.

MERT HAKAN VE EMRE KILINÇ'A TEKLİF GÖTÜRÜLECEK

Transferde hareketlerinde kıstas ise Luiz Gustavo olacak. Dört pozisyona Brezilyalı futbolcu gibi hem karakterli hem kulübe doğrudan etki verecek kalitede futbolcular alınarak, sağlam bir iskelet kadro toplanması düşünülüyor. Yerli futbolcu için ise hedefte Demir Grup Sivasspor'un yıldızları Mert Hakan Yandaş ile Emre Kılınç'ın olması gündemde

İki yıldıza da teklif sunulması yüksek ihtimal. Teknik adamlığa Erol Bulut'un alınması durumunda Papiss Cisse ve N'Sakala'nın transferi de masaya yatırılabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal