Fenerbahçe'den Galatasaray'a Transfer Çalımı! Dünya Yıldızı Nikola Kalinic Geliyor!

Fenerbahçe forvet transferinde vites arttırdı. Bu mevki için düşünülen son isim Nikola Kalinic oldu.

23.07.2019-13:06 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-13:01) Fenerbahçe'den Galatasaray'a Transfer Çalımı! Dünya Yıldızı Nikola Kalinic Geliyor!

Galatasaray'ın da yakında ilgilendiği Nikola Kalinic, Fenerbahçe'ye geliyor.. Falcao transferi olmazsa rotayı Kalinic'e çevireceği iddia edilen Galatasaray elini çabuk tutmazsa yıldız oyuncuyu Fenerbahçe kapacak..

Falcao'nun Yerine Kalinic!

Önümüzdeki sezon Diagne'yi kesin olarak kadroda tutmayacak olan Galatasaray'da Falcao depremi yaşanıyor. Dün Türkiye'de çıkan haberlere göre transfer bitmişti ancak Falcao'nun açıklamasından sonra transfer şu an için askıya alındı. Galatasaray yönetimi alternatif transfer için düğmeye hızlıca bastı. Atletico Madrid'te forma giyen Nikola Kalinic ile temasa geçildi. Eğer Falcao transfer edilemezse Kalinic ile sözleşme imzalanacak.

Sarı lacivertli ekip, Atletico Madrid forması giyen yıldız golcü ile görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi. Eljif Elmas'ın Napoli'ye transferinden sonra görüşmeleri hızlandıran Fenerbahçe, önümüzdeki sezon Atletico'dan kesin olarak ayrılacak Kalinic transferini bitirmeye hazırlanıyor. Bu transferin birkaç gün içinde sonuçlanabileceği öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal