Fenerbahçe'den Galatasaray'a Bir Çalım Daha!

Transfer hazırlıklarına devam eden sarı- lacivertli takımın, ezeli rakibi Galatasaray'ın da listesinde olan golcü için çalışmalara başladığı öğrenildi. Cyriel Dessers için Fenerbahçe'nin masaya oturacağı ortaya çıktı.

20.06.2020-11:56 - (Son Güncelleme: 20.06.2020-11:54) Fenerbahçe'den Galatasaray'a Bir Çalım Daha!

Transferde Fenerbahçe ve Galatasaray bir defa daha karşı karşıya geldi. Sarı- kırmızılı takımın transfer etmek istediği öne sürülen golcü oyuncu için Fenerbahçe'nin çalışmalara başladığı açıklandı. Nijerya ve Hollanda medyası; sarı- lacivertli takımın Heracles’de top koşturan Cyriel Dessers ile ilgilendiğini iddia etti.

Nijerya medyası da daha önce takımında Emmanuel Emenike, Victor Moses ve Jay Jay Okocha gibi Nijeryalı futbolcuları bulunduran Fenerbahçe’nin yeni bir yıldıza daha yakın olduğunu aktardı. 25 yaşındaki futbolcunun Hollanda’da Heracles’le kontratı 2022 yılında sona eriyor. Fakat kiralık opsiyonlarının açık olduğu öne sürülüyor.

Cyriel Dessers bu sezon Heracles takımıyla 29 resmi karşılaşmada yer aldı ve 18 gol atıp 6 asist yaptı. Dessers; Nijerya Milli Takımı tarafından da istenilen bir futbolcu fakat daha önce Belçika U21 Milli Takımında forma giydi. Belçika pasaportu da olan yıldız futbolcu takım kariyerini de yalnızca Hollanda ve Belçika’da sürdürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal