Fenerbahçe'den Dorukhan Toköz'e Teklif

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın genç orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz için transfer teklifinde bulundu.

07.07.2020-11:24 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-12:11) Fenerbahçe'den Dorukhan Toköz'e Teklif

Yerli transferler için flaş hamlelere hazırlanan Fenerbahçe'den son dakika Dorukhan Toköz hamlesi geldi. Önümüzdeki sezon Süper Lig’de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe’nin, daha önce de transfer gündeminde olan Dorukhan Toköz için resmen düğmeye bastığı öğrenildi.

DORUKHAN BEŞİKTAŞ'TA RAHATSIZ

Fanatik Gazetesi'nden Süleyman Hatırasu'nun habere göre Sarı-Lacivertliler, Dorukhan için Beşiktaş’ın kapısını çaldı. Beyaz Tv'nin özel haberine göre ise; Oğuzhan Özyakup ya da Dorukhan transfer edilecek. Dorukhan'ın bazı konularda Beşiktaş'ta rahatsız olduğu, Oğuzhan Özyakup'un Beşiktaş'a kırgın olduğu ve F.Bahçe'de Emre Belözoğlu'nun bu 2 futbolcudan birisinin mutlaka transfer olmasını istediği yönünde bilgi olduğu kaydedildi.

FENERBAHÇE DORUKHAN İÇİN 2 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Siyah- Beyazlılar’la sözleşmesi 1 yıl daha olan Dorukhan için Kanarya’nın, 2 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtildi. Bu paranın yanı sıra Milli futbolcu için yapılan teklifin kabul edilmesi halinde bir ek maddenin daha Fenerbahçe tarafından yapıldığı öğrenildi.

EMRE BELÖZOĞLU DORUKHAN'I ARADI

Buna göre Dorukhan’ın yurt dışına transfer olması durumunda bir sonraki satışından da Beşiktaş’a yüzde 20 pay verilecek. Menajerini değiştiren ve Ahmet Bulut’la anlaşan yıldız oyuncunun transferinde yeni sezonda Sportif Direktör pozisyonuna oturacak olan kaptan Emre Belözoğlu’nun kilit rol oynadığı gelen haberler arasında yer alıyor.

BABASI KOYU FENERBAHÇELİ

Başkan Ali Koç’un da, 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu takımda görmeyi çok istediği, ayrıca Dorukhan’ın babası Mustafa Toköz’ün de çok iyi bir Fenerbahçeli olduğu biliniyor. Kara Kartal’ın, Dorukhan teklifine sıcak baktığı konuşulurken, son kararın Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyelerinin, teknik direktör Sergen Yalçın’la yapacağı toplantı sonrasında netleşmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal