Fenerbahçe'den Dev Takas Teklifi! Jailson - Bakasetas

Fenerbahçe, Yunan yıldız Bakasetas için yeni yollar arıyor… bu sezon Aytemiz Alanyaspor’da etkileyici bir performans gösteren yıldız oyuncu için sarı lacivertliler takas teklifinde bulundu.

14.08.2020-10:37 - (Son Güncelleme: 14.08.2020-11:42) Fenerbahçe'den Dev Takas Teklifi! Jailson - Bakasetas

Fenerbahçe'de transfer sezonunda durdurulamıyor… Üst üste transfer bombalarını patlatan sarı lacivertliler, Aytemiz Alanyaspor'un Yunan 10 numarası Anastasios Bakasetas radarına aldı. Gelen iddialara göre; limit problemleriyle başa çıkmaya çalışan Fenerbahçe, bu sene 43 karşılaşmada 13 gol-8 asistlik performans gösterdi ve kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiren tecrübeli futbolcu için takas teklifiyle Alanya kulübü ile temasa geçti.

JAILSON TEKLİFİ

Gelen bilgilere göre Fenerbahçe, Alanyaspor'a Bakasetas'a karşılık Jailson'u teklif etti. 27 yaşındaki futbolcunun Alanya ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

SON KARAR HASAN ÇAVUŞOĞLU’NDA

Akdeniz temsilcisiyle kontratı sona erdikten sonra Fenerbahçe'ye gelen teknik direktör Erol Bulut da eski futbolcusunun alınmasını çok istiyor. Jailson, 2018'de 4 milyon euro bonservis ücretiyle kadroya katılmıştı.

Geçtiğimiz sezon 35 karşılaşmaya çıkıp 1 gol atan Brezilyalı orta saha, zaman zaman savunmada oynatılmıştı. Fenerbahçe, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun kararını bekliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal