Fenerbahçe'den Çifte Transfer! Luiz Gustavo Yanında Adil Rami'yi De Getiriyor!

Gelecek sezon Süper Lig'de mutlak şampiyonluk hedefleyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor.

02.07.2019-12:54 - (Son Güncelleme: 02.07.2019-12:48)

Mehmet Topal'ın ayrılığı sonrası ön libero arayışı içerisine giren sarı-lacivertliler, Marsilya forması giyen Luiz Gustavo ile anlaşma sağladı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda girişimlerine devam eden Damien Comolli, Fransız ekibinden Brezilyalı yeteneğin dışında görüşmelerin Adil Rami için de devrede olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Lig 1'de 38 maça çıkan Luis Gustavo sarı lacivertli formayı giymeye adım adım yaklaşırken, bu transfer trafiğinin dışında Marsilya'da disiplin sorunları yaşadığı için gözden çıkarılan Adil Rami'nin Fenerbahçe'ye sıcak baktığı bildirildi.


Marsilya ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına rağmen şu sıralar adı sık sık saha dışı olaylarla anılan 33 yaşındaki deneyimli stoperin Lig 1'den ayrılmak istediği anlaşılırken, Fransız oyuncunun Fenerbahçe'ye teklif edildiği, Comolli'nin ise durumu Ersun Yanal'la paylaştığı belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal