Fenerbahçe'den Barış Pınarı Harekatı'na Destek!

Fenerbahçe: “Kalbimiz ve dualarımız Barış Pınarı Harekatı’nda görev alan askerlerimizle..." yazısı ile Barış Pınarı Harekatına destek verdi. İşte detaylar..

09.10.2019-16:51 - (Son Güncelleme: 09.10.2019-16:46)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre Fırat'ın doğusuna yönelik Barış Pınarı Harekatı resmen başladı.

Fırat'ın doğusuna yapılan Barış Pınarı Harekatı’nın başladığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Twitter aracılığıyla şu ifadeleri kullanarak duyurdu:

"Türk Silahlı Kuvvetleri'miz Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmıştır. Amacımız güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmektir. Barış Pınarı Harekatı ile Ülkemize yönelik terör tehdidini bertaraf edeceğiz. Oluşturacağımız güvenli bölge sayesinde Suriyeli sığınmacıların ülkelerine dönmelerini sağlayacağız. Suriye'nin toprak bütünlüğünü koruyacak, tüm bölge halkını terörün pençesinden kurtaracağız."

Bununla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TSK, Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmıştır." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'DEN DESTEK!

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal