Fenerbahçe'den Açıklama VAR Kayıtları Açıklansın

Fenerbahçe Kulübü’nden resmi açıklama geldi ‘VAR kayıtları kamuoyuna açılsın’.

25.12.2019-02:01 - (Son Güncelleme: 25.12.2019-09:11) Fenerbahçe'den Açıklama VAR Kayıtları Açıklansın

Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasının etkileri devam ediyor. Beşiktaş’ın Türkiye Futbol Federasyonu'na VAR kayıtlarının açıklanması ile ilgili resmi başvuru yapmasının ardından, Fenerbahçe Kulübü’nden resmi açıklama geldi ‘VAR kayıtları kamuoyuna açılsın’. Fenerbahçe ayrıca Twitter hesabından VAR kayıtlarının özellikler açıklanmasını beklediği karşılaşmaları da açıkladı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi derbi maçında hakem hataları olduğunu belirtmiş ve uygulanan VAR sisteminin yeteri seviyede etkisinin olmadığını ifade edilmişti.

Bunun üzerine Siyah beyazlı kulüp VAR kayıtlarının açıklanması talebi üzerine çağrıda bulundu.
Ardından Sarı Lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Beşiktaş'ın talebine destek verildiği ve ligin ilk haftasından itibaren oynanan tüm maçların VAR kayıtlarının açıklanması gerektiği belirtildi.

FENERBAHÇE RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:

"Süper Lig'in 16'ncı haftasında, stadımızda Beşiktaş ile oynadığımız, takımımızın ortaya koyduğu hırs, istek ve performansla tam anlamıyla kazanmaya konsantre şekilde çıktığı ve 3-1 galip geldiğimiz maçın ardından oluşan gündeme dair açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.
Değerli rakibimiz Beşiktaş Kulübü’nün derbinin ardından gerek yöneticileri, gerek Saygıdeğer Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin açıklamalarıyla kamuoyuna ilettiği adalet ve şeffaflık taleplerini sonuna kadar desteklediğimizi belirtiriz.
Kulübümüz, zaten bilindiği üzere sezon başından itibaren her adımda ve fırsatta 'Her Takım ve Kişiye Eşit Mesafede, Mutlak Adaletin Egemen Olduğu İmtiyazsız, Şeffaf Bir Futbol Ortamı' çağrısı yapmaktadır.
Bu noktada, değerli rakibimiz Beşiktaş Kulübü’nün Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı derbi maçının VAR kayıtlarının açıklanması talebi üzerine biz de bir çağrıda bulunuyor ve sadece son hafta maçlarının VAR kayıtlarının değil, 2019-2020 Cemil Usta Sezonunun 1'inci haftasından itibaren geride kalan tüm haftalardaki tüm maçların VAR kayıtlarının şeffafça açıklanmasını talep ediyoruz."

FENERBAHÇE’NİN ÖZELLİKLE AÇIKLANMASINI İSTEDİĞİ 6 KARŞILAŞMALAR:

Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor
Alanyaspor 3-1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 0-1 Antalyaspor
Kayserispor 1-0 Fenerbahçe
Malatyaspor 0-0 Fenerbahçe
Göztepe 2-2 Fenerbahçe

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal