Fenerbahçe'den 5 Milyon TL'lik Yardım!

Fenerbahçe Kulübü, İstanbul Valiliğinin coronavirüsü pandemisi nedeniyle yardıma muhtaç aileler için başlattığı Vefa Kampanyasına 5 milyon liralık yardım ile katıldığını açıkladı.

30.03.2020-13:56 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-13:48) Fenerbahçe'den 5 Milyon TL'lik Yardım!
Takımın resmi web sitesinden yayınlanan duyuruda Fenerbahçeli oyuncuların, aralarında topladıkları 5 milyon TL ile 33 bin erzak kolisi bağışlayarak kampanyaya katıldığı açıklandı.

Fenerbahçe'nin konu hakkında yaptığı resmi açıklamada şu sözlere yer verildi:

"Dünya genelinde yayılan küresel salgın karşısında, devletimiz, sağlık çalışanlarımız, valiliklerimiz, belediyelerimiz hep birlikte çok önemli bir mücadele vermektedirler.

Ülkemizin geçmekte olduğu bu zorlu günlerde; devletimizin ve bilim kurulumuzun tüm uyarılarına istisnasız uyum göstermekle birlikte hepimizin üzerine düşen bir başka konu da bu zor dönemde topyekün kenetlenerek ihtiyaç sahibi insanlarımıza bu topraklarda yalnız olmadıklarını gösterme, el ele vererek onlara destek olma zamanıdır.

Türkiye olarak bizi biz yapan değerlerimizi hatırlayıp özümüze dönerek, fedakarca ‘imkanı olanların ihtiyacı olanlar için harekete geçtiği’ bir seferberlik ile bu dönemi tüm dünyaya örnek olacak bir toplumsal dayanışma içinde hep beraber geride bırakacağımıza inanıyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol A Takımımız, İstanbul Valiliğimizin bu zor günlerin üstesinden hep birlikte gelebilmemiz adına Getir Şirketi ile birlikte başlattığı, 6 hafta boyunca sürecek kampanyaya destek oluyor."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal