Fenerbahçe'den 4 Nisan 2015 Paylaşımı

Fenerbahçe kulübü, 4 Nisan 2015'te takım otobüsüne gerçekleştirilen saldırı ile alakalı paylaşım yaptı ve faillerin tespit edilmesini talep etti.

04.04.2020-08:58 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-08:54) Fenerbahçe'den 4 Nisan 2015 Paylaşımı
Fenerbahçe Kulübü, ekip otobüsüne Trabzon'da silahla ateş edilmesinin 5. senesinde faillerin bulunmasını talep etti.

Fenerbahçe kulübünün resmi web sitesinden gelen duyuruda suçluların hala tespit edilemediği belirtilirken şu sözlerre yer verildi:

"Türk spor tarihinin en kara olaylarından biri bundan 5 yıl önce yaşandı. Fenerbahçe Futbol A Takımı'nın otobüsüne bir deplasman dönüşü kurşun sıkıldı. Şans eseri can kaybı olmadı ancak o günden beri bu silahlı saldırının failleri hala bulunamadı. 4 Nisan 2015 akşamı gerçekleşen olay hala aydınlatılamadı."

"Fenerbahçe Spor Kulübü olarak 'Aydınlanmayan Gün'ün üzerine artık güneş doğmasını ve futbol takımımıza yönelik katliam girişiminin arkasındakilerin ortaya çıkarılmasını bekliyoruz. 4 Nisan 2015'deki bu canice eylemin sorumlusu ya da sorumluları yakalanıp hukuk önünde hesap vermeden Türk sporunun hiçbir zaman tam anlamıyla huzura erişemeyeceği ve üzerindeki karanlığın kalkmayacağı aşikardır. Devletimizden beklentimiz, milyonlarca taraftarımızı ve vatandaşımızı rahatsız eden bu korkunç olayın tüm hatlarıyla çözülmesidir. Fenerbahçe Spor Kulübü, saldırının faili ya da failleri yargı önüne çıkana kadar işin peşini bırakmayacaktır."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal