Fenerbahçe'den 23 Nisan İçin Dev Pankart

Fenerbahçe, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, yaptığı 520 kilogram ağırlığındaki pankartla kutladı.

23.04.2020-13:32 - (Son Güncelleme: 23.04.2020-13:29) Fenerbahçe'den 23 Nisan İçin Dev Pankart

Fenerbahçe Kulübü’nden verilen mesajda, "Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi önündeyken çekilmiş fotoğrafının, 95 metre genişliğe, 35 metre yüksekliğe sahip, 520 kilogram ağırlığındaki pankartı, Ülker Stadı'nın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Maraton tribününe asıldı. Bu özel fotoğraf bugüne dek stadımıza asılan en büyük pankart olarak da kayıtlara geçti." Açıklamaları yer aldı.

‘ÜLKEMİZ İÇİN YAPTIKLARINA MİNNETTARIZ ATAM!’

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da takımın resmi internet sitesinden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile alakalı açıklama yaptı.

Koç, ''Bugün, stadımıza bayramımızı kutlamak için geldik. Ve kalpleri bizimle olan milyonlar var yanımızda! Ne büyük onur, nasıl bir gurur...Bu fotoğraf; Atamızın önderliğinde, bağımsız Türk devletinin temel taşı, milli egemenliğimizin simgesi olan meclisimizin açıldığı gün... Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşaması ve çocuklarımıza eşsiz bir gelecek bırakmak için yaptı her şeyi. Minnettarız, bizim için, ülkemiz için yaptıklarına. Atam! Bizlere bıraktığın güzel ülkemizin geleceği, aydınlık yüzümüz olan çocuklarımıza; çocuklarımız bize emanet!'' şeklinde konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal