Fenerbahçe'de Yeni Sezon Hedefi Welinton

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’de diğer yandan gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ediyor.

14.02.2020-16:08 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-16:04) Fenerbahçe'de Yeni Sezon Hedefi Welinton

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’de diğer yandan gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ediyor.

Gelecek sezonun kadro çalışmalarını yürüten Fenerbahçe transferde hareketli saatler yaşanıyor.

Akdeniz ekibi Alanyaspor’da başarılı bir performans gösteren N’Sakala ile anlaştığı iddia edilen Fenerbahçe’de hedef şimdi de turuncu beyazlıların diğer yıldızı Welinton olduğu ifade edildi.

Sarı- Lacivertliler, yine devre arası transfer döneminde çok istediği fakat harcama limiti sebebiyle mutlu sona varamadığı Welinton için de yeniden devreye girecek. Sambacı, ara transfer dönemindeki görüşmelerde Fenerbahçe ile prensip anlaşmaya varmıştı.

30 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda Sarı-Lacivertli formayı giymeyi istediği öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi, sezon tamamlanmadan Alanyaspor ile görüşerek bu transferi de bitirmenin hesaplarını yapıyor. Bu plan hayata geçerse, yeni sezon öncesi Fenerbahçe’nin sol bek ve stoper sorunu büyük ölçüde çözüme kavuşmuş olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal