Fenerbahçe'de Yaşanan Sorun Belli Oldu!

Spor yazarı ve yorumcusu Serkan Akcan, Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi.

10.02.2020-10:17 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-10:13) Fenerbahçe'de Yaşanan Sorun Belli Oldu!

Spor yazarı ve yorumcusu Serkan Akcan, Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi.

İşte o açıklamalar:

Fenerbahçe için hâlâ en vazgeçilmez oyuncunun Vedat Muriç olduğu kanaatindeyim. Başakşehir’e karşı takım olarak oyun zirvesini gören, Trabzon deplasmanında kaybetmesine rağmen tatmin edici bir futbol sergileyen Fenerbahçe’nin saha içindeki tek sorunu Vedat değil. Fenerbahçe, Alanya karşısında yüzde 68’lerde topa sahip olmasına rağmen forvet hattının topla buluşma ortalaması 60’ın altında kaldı.

Ligin ikinci yarısında oyununu geliştiren Fenerbahçe’nin bir santrfor sorunu yok. Ama santrforunu oyunda tutma sorunu olduğu söylenebilir. Vedat, şimdilik vazgeçilecek bir oyuncu değil. Mevlüt’ün son kupa maçındaki performansı üzerinden ‘Fenerbahçe’nin birinci santrforu olur’ demek gerçekçi değil. Evet, Mevlüt, Kırklareli’ne karşı en iyi formunu gösterdi ama konu Vedat’ın ikamesi olmaksa bunun için fazlasına ihtiyaç var. Ben sorunun Vedat’ta değil, Rodrigues-Tolga, biraz da Kruse’de olduğunu düşünenlerdenim.

Fenerbahçe ligin ikinci yarısında oyununu geliştirirken Tolga Ciğerci’nin kanat performansından fazlasıyla faydalandı. Tolga, güçlü ve iyi bir savunmacı, ama Fenerbahçe; forvetinden dripling ve ekstra şut talep eden bir takım. Tolga’yı ilk 45’te oyundan çıkaran da buydu zaten. Hasan Ali dönene kadar Dirar’ı sol bekte göreceksek Deniz ve Ferdi’nin Ankaragücü maçından itibaren 11’e girmesini bekleyebiliriz.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal