Fenerbahçe'de Volkan Demirel İle İpler Kopuyor! İşte Detaylar!

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Volkan Demirel, sarı lacivertli kulüpten yeni bir sözleşme bekliyor.

29.07.2019-11:40 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-11:31) Fenerbahçe'de Volkan Demirel İle İpler Kopuyor! İşte Detaylar!

Geçtiğimiz sezon sonu takımın kaptanı Volkan Demirel ile sözleşmesi biten Fenerbahçe henüz kaptanına yeni sözleşme önermedi. Fenerbahçe hariç başka hiçbir kulüple görüşmeyen Volkan'ın Fenerbahçe'den haber beklediği ortaya çıktı. Sportif Direktör Comolli'nin ilerleyen yaşından dolayı Volkan'ı takımda düşünmemesi yönetimi ikiye bölüyor. Tecrübeli teknik adam Ersun Yanal'ın ise Volkan'ın takımda kalmasından yana oy kullandığı öğrenildi.

Comolli'nin Volkan Demirel'i düşünmemesi nedeniyle hala sözleşme önerilmeyen tecrübeli isim Volkan Demirel Fenerbahçe'den hala haber bekliyor.. Şu ana kadar hiçbir kulüple sözleşme görüşmesi bile yapmayan tecrübeli eldiven sadece Fenerbahçe'den haber bekliyor..

Rüştü Reçber'den Volkan Demirel'e destek

Volkan'ı bir kalemde silemezsiniz..

"Volkan Demirel gibi bir ismi, bir kalemde silemezsiniz. Bu tarz isimlerin sahada olmasına da gerek kalmayabilir. O bünye içinde olması bile bazı unsurlar için yeterlidir. Volkan bu seviyeye gelmiş bir oyuncu, futbolcu ve Fenerbahçeli. Herkes yanlışlar, hatalar yapabilir. Önemli olan bunlardan arınabilmek, kurtulabilmektir. Bir tek hedefte buluşabilmek önemli. Kulübün başarı hedefinde. Bu şekilde düşünürsek, Volkan'ın tekrar Fenerbahçe bünyesinde olacağını, oynasa da oynamasa da işini layıkıyla yapacağını düşünüyorum. Volkan bunları hak eden bir isim. İnşallah ilerleyen günlerde Volkan'ı Fenerbahçe bünyesinde görürüz." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal