Fenerbahçe'de Vedat Muriç Planları Suya Düştü

Fenerbahçe’de gelecek sezon planlaması başlasa da birçok sorun yaşanıyor. Hem Muriç’in hem de takım performansının düşüşü sonrası Kosovalı yıldızın yüksek fiyata satılmasının zora girdiği düşünülüyor.

20.03.2020-09:38 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-09:35) Fenerbahçe'de Vedat Muriç Planları Suya Düştü

Fenerbahçe’de gelecek yıl planlaması için çalışmalar devam etmekte. Fakat bu planlamalar yapılırken birçok sorun yaşanmakta. Yeni kadro tasarlanırken Vedat Muriç’in yüksek bir bonservis ücreti ile elden çıkarılması üzerine bir yol haritası planlanmıştı. Ancak kulübün son zamanlardaki düşüşü ile istenen fiyatlara Kosovalı yıldızın satılması çok zor gözükmekte.

20 MİLYON AVRO DÜŞÜNÜLÜYORDU

Ligin ilk bölümündeki performansı sonrası Muriç’i özellikle Tottenham ve Burnley gibi İngiliz takımları takibe almış ve Fenerbahçe Yönetimi “sezon sonu görüşelim” demişti. Fakat gelinen durumda 25 yaşındaki forvetin takımla birlikte düşüş içine girmesi planları sekteye uğrattı. Yönetim, 20 milyon Avroluk fiyat bekliyordu.

MALİ AÇIDAN SORUN BÜYÜK!

Bir diğer yandan şampiyonluk yarışından kopulmasıyla beraber sarı-lacivertliler hem Şampiyonlar Ligi kazançlarından oldu hem de TFF’nin performans primleri de büyük ölçüde kaybedildi. Bu sebeple mali açıdan da önemli sorunları var.

Gelecek sezon kadrosu planlanırken takımın şampiyon bitirmesi ve UEFA’dan alınacak gelirlerle Vedat Muriç’in iyi fiyata gönderilmesiyle 50-60 milyon Avro gelirden söz ediliyordu. Fakat bu miktar olmadan Fenerbahçe yeniden bir plan yapmak zorunda kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal