Fenerbahçe'de Sıra Stoperde

Stoper sorununu en sona bırakan Fenerbahçe yönetimi, bu hafta içinde bu bölgeye iki oyuncu almayı planlıyor.

26.08.2020-11:03 - (Son Güncelleme: 26.08.2020-11:03) Fenerbahçe'de Sıra Stoperde

Fenerbahçe, her mevkiye yaptığı transferleri bir bir açıklarken en sorunlu bölgesi olarak görünen savunmanın merkezine henüz transfer yapmadı. Bu bölgeyi sona bırakan yönetim, ilk hamleyi Mauricio Lemos'la yaptı. Las Palmas ile 1.5 milyon Euro bonservis karşılığında sağlanan anlaşma sonrası Uruguaylı savunmacı İstanbul’a gelmişti. Yapılan son görüşmeler sonrası Lemos'un transferi resmen açıklanacak.

TİSSERAND ÇOK YAKIN

Ardından defansın merkezine yapılacak ikinci takviye için kollar sıvanacak. Bu konuda favori Marcel Tisserand. Kongolu yıldız ile her konuda anlaşma sağlandı. Wolfsburg de oyuncuyu Fenerbahçe’ye göndermeye ‘evet’ dedi. Almanlar, dün Tisserand’ın yerine düşündükleri Maxence Lacroix transferini tamamladı. Şimdi Fenerbahçe ile Wolfsburg son bir görüşme yapacak.

B PLANI KONGOLO

Tisserand’ın kiralık mı yoksa bonservisiyle mi transfer olacağı bu görüşmede netlik kazanacak. Fenerbahçe Yönetimi, her ihtimale karşı Terence Kongolo ile de temasları sürdürüyor. Tisserand onusunda bir aksilik yaşanması halinde B planı olarak Hollandalı savunmacı görülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal