Fenerbahçe’de Sezon Sonu Operasyon Var! O İsimler Yolcu

Sarı lacivertli ekipte yönetim, teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda sezon sonunda birçok isimle yolları ayırmaya hazırlanıyor.

17.04.2018-10:05 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-09:31) Fenerbahçe’de Sezon Sonu Operasyon Var! O İsimler Yolcu
Bu sezonun ardından yeni bir kadro yapılanması kararı alan teknik direktör Aykut Kocaman ve yönetim, kadroda bulunan birçok oyuncuyu gönderecek. Önümüzdeki sezon yeni bir takım görmek isteyen sarı lacivertli idarecilerin göndereceği oyuncular listesi ise bir hayli kabarık…

Ozan Tufan

Bursaspor’dan büyük beklentilerle kadroya dahil edilen fakat istenen gelişmeyi bir türlü sağlayamayan Ozan Tufan gönderilecekler listesinde ilk sırada bulunuyor. Tufan için gelecek transfer tekliflerini değerlendiren sarı lacivertli idareciler iyi bir teklif gelmemesi halinde genç oyuncuyu transfer döneminde takasta kullanmayı düşünüyor.

Mauricio Isla

Son haftalarda teknik direktör Aykut Kocaman’ın forma şansı vermediği Şilili defans oyuncusuyla sezon sonu yollar ayrılacak. Sezon başında bonservis bedeli ödenmeden kadroya katılan ve 2020 yılına kadar kontrat imzalanan Isla için iyi bir teklif gelirse mutlaka değerlendirilecek. Şilili futbolcu antrenmanlardaki düşük performansı nedeniyle Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Valbuena

Sezon başında ilk 11’in vazgeçilmezlerinden olan Fransız oyuncunun daha sonra Aykut Kocaman ile yıldızı bir türlü barışmadı. Tecrübeli oyuncunun da iyi bir teklif gelmesi durumunda satılması düşünülüyor.

Elif Elmas

Sarı lacivertli yönetim gelecek vadeden oyuncuya büyük bir potansiyel olarak bakıyordu. Kocaman’ın yeterince şans vermediği Elmas son olarak Beşiktaş genç takımıyla yapılan karşılaşmada rakibine sportmenliğe aykırı müdahalesi sebebiyle kadro dışı bırakılmıştı. Elmas’ın daha fazla süre alabileceği bir takıma kiralık gönderilmesi planlanıyor.

Kameni

Kamerunlu kaleci de sezon başında kadroya katılan isimlerden biri. Volkan Demirel'in yerine transfer edilen tecrübeli isim forma giydiği maçlarda istenen performansı gösteremedi. Yönetim, Kameni ile yolları ayırarak Kamerunlu file bekçisi yerine genç ve ileride Fenerbahçe kalesini emanet edeceği bir oyuncu transfer edecek.

Hakan Çinemre

Sarı lacivertli yönetim, A takımda yer alabilecek oyuncular arasında gösterilen fakat istenilen çıkışı yapamayan 24 yaşındaki defans oyuncusuyla yolları ayıracak. Sarı lacivertli takımda süre alamaması sebebiyle her sezon kiralık gönderilen Çinemre, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe takımına kiralık olarak gönderildi. Genç oyuncunun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2020 yılında sona eriyor.

Luis Neto

Portekizli savunmacı sezon başında Zenit takımından kiralık olarak kadroya dahil edilmişti ancak o da beklentileri karşılayamadı. Sezon sonu Neto için yönetim bir girişimde bulunmayacak.

Vincent Janssen
 
Tottenham takımından kiralanan kadroya katılan Hollandalı oyuncu yaşadığı sakatlık yüzünden takıma katkı sağlayamadı. O da sezon sonu eski kulübüne geri dönecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal