Fenerbahçe'de Serdar Aziz Gönderiliyor!

Fenerbahçe'ye 2018 - 2019 sezonunun devre ortasında Galatasaray'dan alınan Serdar Aziz net maaşında %25’lik kesintiyi reddetti. Sarı lacivertliler bu gelişmenin ardından futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldığı öne sürüldü.

23.09.2020-12:57 - (Son Güncelleme: 23.09.2020-15:31) Fenerbahçe'de Serdar Aziz Gönderiliyor!

Fenerbahçe, Serdar Aziz'den maaşında kesinti istedi. 2022 senesine kadar kontratı olan Serdar’la görüşen sportif direktör Emre Belözoğlu, futbolcunun net ücretinde %25’lik kesinti yapmasını istedi. Bu istek Serdar Aziz tarafından reddedildi.

İŞTE SERDAR AZİZ'İN YANITI

Galatasaray’dan gidip Fenerbahçe’ye transfer olurken yeteri kadar fedakarlık yaptığını vurgulayan 30 yaşındaki savunmacı, “O yüzden artık fedakarlık yapmak istemiyorum” ifadelerini kullanarak teklifi kabul etmedi.

Serdar Aziz 2 milyon 300 bin euroluk alacağından vazgeçerek Galatasaray’dan gitmiş, Fenerbahçe ile yıllığı 2 milyon eurodan 3.5 senelik kontrat yaptı.

YÖNETİM GÖNDERİYOR

Fenerbahçe yönetimi Serdar Aziz’in indirim isteğini kabul etmemesinin ardından futbolcuyu gönderme kararı verdi. Lemos, Tisserand, Zanka ve Sadık Çiftpınar’ın olması ve Serdar’ın sürekli sakatlanması da yönetimin bu kararı vermesinde etkili oldu. Fenerbahçe şimdi Serdar Aziz için gelecek teklifleri gözden geçirecek.

ALACAKLARINA KARŞILIK BONSERVİSİ VERİLECEK

Resmi bir teklif gelmemesi durumunda alacaklarına karşılık bonservisinin verilmesi de düşünülüyor. Sarı lacivertli idareciler böylece futbolcunun senelik 2 milyon euroluk maliyetinden kurtulmuş olacak. Sezonun ilk karşılaşmasında sahaya ilk 11’de çıkan tecrübeli stoper, Hatayspor müsabakasında yedek kulübesine yer almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal