Fenerbahçe'de Samatta Vurgunu!

Fenerbahçe sezon başında Tanzanyalı forvet Samatta'yı İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'dan transfer etmişti. Süper Lig'de gösterdiği performans ile dikkatleri yeniden üzerine çeken yıldız futbolcu için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

27.11.2020-11:54 - (Son Güncelleme: 27.11.2020-11:52) Fenerbahçe'de Samatta Vurgunu!
Vedat Muriqi'nin Lazio'ya transferinin ardından Fenerbahçe, Samatta, Ademi ve Cisse'yi kadrosuna dahil etmiş ve forvet hattını yeniden oluşturmuştu. Sarı-lacivert takıma büyük beklentilerle transfer olan Tanzanyalı golcü Samatta için 6.5 milyon euroluk bonservis bedeli ödeneceği ifade edilmişti.

Samatta, saha içerisinde hayli istekli bir görüntü sergilerken gol yollarında etkisiz kalması kendisi hakkında soru işaretlerine neden olmuştu. Öte yandan Fenerbahçe, ara transfer sezonu için çalışmalarına devam ederken, Samatta konusunda sürpriz bir gelişme ile karşı karşıya kaldığı haberleri geldi.

Belçika medyasından Voetbal24'ün aktardığı bilgilere göre Fenerbahçe'ye ara transferde yüksek bir teklif geleceği yönünde, yayınlanan habere göre Club Brugge Samatta'nın peşinde düştü.

FENER'E PİYANGO

Şu anda bir forvet arayışında olan Brugge'nin Samatta için ödeyeceği olası bonservis bedeli de belli oldu. İddialara göre Belçika temcisi, resmi teklif yapması halinde Fenerbahçe'ye 10 milyon euroluk rakam önerecek.

BELÇİKA'DA PARLAMIŞTI

Öte yandan 2015-16 sezonunda Belçika temsilcisi Genk' 800 bin euroya transfer olmuş, burada gösterdiği başarılı performansın ardından 2019-20 sezonunda 10.5 milyon euroya Aston Villa'ya transfer olmuştu.

5 HAFTA YOK

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor'u evinde ağırlayan Fenerbahçe'de maç sonrası aktarılan bilgilere göre Samatta'nın sakatlığının tespit edildiği ve 10. haftada oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giyemeyeceği kaydedildi. Daha sonra gelen açıklamalarda bu sürenin 5 hafta olduğu açıklandı.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal