Fenerbahçe'de Samatta İlk Antrenmana Çıktı! Selçuk Şahin Detayı

Fenerbahçe Süper Lig'in 3. haftasında Pazar günü saat 19:00'da Galatasaray ile oynayacakları derbinin hazırlıklarını Can Bartu tesislerinde sürdürdü. Bir kısmının basına açık olduğu antrenmanda Samatta ilk defa yer alırken, Selçuk Şahin'in de, Emre Belözoğlu ile takip etmesi dikkatlerden kaçmadı.

25.09.2020-17:45 - (Son Güncelleme: 25.09.2020-18:01)

Fenerbahçe, Süper Lig’in 3. haftasında Galatasaray ile 27 Eylül Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesislerinde sabah saatlerinde bir yaptığı günün tek antrenmanıyla sürdürdü.

SAMATTA'NIN İLK ANTRENMANI

Samatta kendisini sarı-lacivert renklere bağlayan sözleşmeyi imzalamasının ardından Can Bartu Tesislerine gelerek önce tesisleri gezdi ardından ilk antrenmanına çıktı.

ÇALIŞMALARI SELÇUK ŞAHİN İZLEDİ

Fenerbahçe’nin uzun yıllar formasını terleten eski futbolcusu Selçuk Şahin de tesislere gelerek antrenmanın bir bölümünü Emre Belözoğlu ve Volkan Ballı ile birlikte izledi.

İDMANIN İLK BÖLÜMÜ BASIN MENSUPLARINA AÇIK YAPILDI

Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde saat 11.00’da başlayan ve ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başladı. Ardından 2 grup halinde gerçekleştirilen pas çalışmasıyla devam eden idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Fenerbahçe Futbol A Takımı, Galatasaray maçının hazırlıklarını 26 Eylül Cumartesi günü yapacağı çalışmayla tamamlayarak tesislerimizde kampa girecek.

Haber365 Fenerbahçe Muhabiri

Tâlha Arslan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal