Fenerbahçe’de Ortalığı Karıştıran İddia!

Geçtiğimiz Başkan Ali Koç'un talimatı ile yolların ayrıldığı Fenerbahçe altyapı sorumlusu Müjdat Yetkiner’in kovulmasının ardındaki sebep ortaya çıktı.

21.06.2018-16:27 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-16:24) Fenerbahçe’de Ortalığı Karıştıran İddia!

Fenerbahçe’de Ali Koç’un başkan olmasının ardından herkes görevini sürdürürken, Müjdat Yetkiner’in kovulmasının perde arkasında yatan gerçek su yüzüne çıktı.

5 Haziran Salı günü gerçekleşen alt yapı seçmelerinde Müjdat Yetkiner, velilerin ve çocukların yer aldığı bir ortamda yeni başkan Ali Koç’a ağıza alınmayacak küfürler sarfetti. O esnada orada bulunan ve Ali Koç başkanlığındaki yönetim kurulunda yer alan 2 kişi de Müjdat Yetkiner’in bu küfürlerini duyup adeta şok geçirdiler ve olayın yaşandığı günün akşamında bu olayı Ali Koç’a anlattılar.

“PILINI PIRTINI TOPLA VE DEFOL!“

Olayı öğrenen Ali Koç, ertesi gün Müjdat Yetkiner’i arayarak, “Pılını pırtını toplayıp, tesisleri terk et” şeklinde talimat verdi. Yetkiner Başkan Ali Koç’un bu sözleri karşısında, “Zaten bırakacaktım. Sorun değil” ifadesini kullandı.

AZİZ YILDIRIM’I ZİYARET ETTİLER

Olayın ardından Müjdat Yetkiner, mesai arkadaşları Kemalettin Şentürk ve Saffet Akbaş’ı da yanına alarak seçimi kaybeden Aziz Yıldırım’ı evinde ziyaret ettiler. Aziz Yıldırım’a yaşanan olayları aktaran 3 futbol adamı, “Biz görevi bırakacağız” dediler. Yıldırım da onlara, “Siz bilirsiniz” yanıtını verdi.

KENDİNİ ALDATILMIŞ HİSSETTİ

Müjdat Yetkiner’in görevine son verilmesine rağmen ekip arkadaşları Şentürk ve Akbaş yeni yönetimle görüşerek görevlerine devam etti. Bu olayı duyduktan sonra hemen telefona sarılan Yetkiner, Şentürk ve Akbaş’ı defalarca telefonla aradı ancak iki isme de ulaşamadı. İki isim de Yetkiner’in telefonlarına çıkmadı ve geri dahi dönmedi. Kendini aldatılmış hisseden Müjdat Yetkiner’in de yakın arkadaşlarına olaydan duyduğu kızgınlık ve rahatsızlığı dile getirdiği ve eski mesai arkadaşlarının bu hareketine çok içerlediği öğrenildi.

BAŞKANA EDİLEN KÜFÜRLER TESPİT EDİLDİ

Sözleşmesinin tek taraflı feshedildiği Müjdat Yetkiner’e Kadıköy 4. Noterliği aracılığıyla bildirildi. Fenerbahçe Futbol A.Ş Vekili Av. Sevra Kulaksız tarafından imza edilen yazıda şu ifadelere yer verildi:

“Tesislerde personelin yanında, o ortamda bulunan sporcu velileri, spor okulları yetkilileri ile tartıştığınız, bu esnada görev tanımınıza uymayacak kabalıkta sözler sarf ettiğiniz tespit edilmiştir. Velilerin duyacağı bir biçimde Başkan ve yöneticilere sinkaflı kelimeler kullandığınızın bilgisi 5 Haziran akşamı sözlü olarak iletilmiştir. Yapılan araştırma ve tanıkların ifadesi neticesinde bahsi geçen eylemlerde bulunduğunuz tespit edilmiştir. Bundan dolayı iş akdiniz 11 Haziran itibarıyla 4857 sayılı kanunun 25.ll Maddesi b, d ve e bentlerince haklı sebeplerle sona erdirilmiştir.”

Akşam

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal