Fenerbahçe'de Nana Ampomah Harekatı

Kanat bölgesine mutlak transfer yapmayı planlayan sarı lacivertliler, Ganalı futbolcu Nana Ampomah'ı transfer gündemine aldı.

01.01.2020-13:26 - (Son Güncelleme: 01.01.2020-13:23) Fenerbahçe'de Nana Ampomah Harekatı

Devre arasında ligin ikinci yarısı için takımını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe’de transfer çalışmaları ummalı bir şekilde devam ediyor.

Kanat bölgesine mutlak transfer yapmayı planlayan sarı lacivertliler, Ganalı futbolcu Nana Ampomah'ı transfer gündemine aldı.

Alman ekibi Fortuna Düsseldorf'un Ganalı sol açık oyuncusu Nana Ampomah 'ı gündemine aldı. Scout ekibinin, uzun süredir takipte olduğu 23 yaşındaki genç futbolcu geçtiğimiz yaz 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığından Belçika ekibi Beveren’den Alman ekibine transfer oldu. Sezon başında bir kas sakatlığı geçiren ve Bundesliga'da aradığı ortamı bulamayan 1.75 boyundaki genç yıldız için Fenerbahçe'nin devreye girdiği öğrenildi.

BÜYÜK YETENEK

Süratli ve dripling özellikleri olan futbolcu Nana Ampomah, iki kanatta da görev yapabiliyor ayrıca orta saha bölgesinde de oynayabiliyor. Fortuna Düsseldorf'ta 8 karşılaşmada 400 dakika forma giyen ve Almanya Kupası'nda 1 gol atan yetenekli oyuncu, çıkış yaptığı Beveren'de ise 88 kez forma giyip, 19 gol, 11 asistlik performans gösterdi. 4 kez Gana Milli Takımı'nda yer alan genç futbolcu için son kararın diğer alternatifler de değerlendirildikten sonra verileceği belirtildi.

96 MAÇ 20 GOL 11 ASİST

Profesyonel futbol kariyerinde iki takımda forma giyen Ampomah, 96 resmi karşılaşmaya çıktı. Ganalı futbolcu, bu maçlarda 20. Gol kaydetti, 11 asist yaptı. Kariyerinde 1 kırmızı kart gören 23 yaşındaki futbolcu, 18 kez sarı kart gördü.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal