Fenerbahçe'de Michy Batshuayi Sürprizi!

Chelsea'de görev yapan Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi'nin menajerinin Fenerbahçe ile iletime geçtiği öne sürüldü. Yönetimin gelecek hafta İngiliz ekibiyle toplantı kararı aldığı belirtildi.

23.05.2020-16:03 - (Son Güncelleme: 23.05.2020-16:00) Fenerbahçe'de Michy Batshuayi Sürprizi!

Yeni sezon iddialı bir takım kurmayı planlayan Fenerbahçe'de flaş Michy Batshuayi sürprizi yaşandı. Chelsea'nin gelecek sezon planlarına dahil etmediği Belçikalı yıldız Michy Batshuayi, Fenerbahçe'nin gündemine girdi. Takım aramaya hız veren Michy Batshuayi'nin menajeri Meissa N'diaye, sarı-lacivertlilerle iletişime geçtiği öne sürüldü. Yapılan habere göre sezon öncesinde de transfer listesinde yer alan Batshuayi'yi bu defa elden kaçırmak istemeyen yönetim, gelecek hafta İngiliz ekibiyle masaya oturacak.

1 sene kontratı olan deneyimli futbolcunun ücretinin 7- 8 milyon euroya indiği belirtildi. Bu sezonki kötü performans sebebiyle bu fiyat daha da azalabilir.

İngiliz ekibiyle 1 sene kontratı bulunan 26 yaşındaki golcünün ücretinin 7- 8 milyon euroya indiği belirtildi. Ayrıca bu sezonki kötü performans sebebiyle fiyatın daha da azalma olasılığı var.

Çok kötü bir sezon yaşayan Michy Batshuayi, Premier Lig'de 16 karşılaşmada 1 gol atabildi. Bu durum Belçikalı golcünün fiyatını düşürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal