Fenerbahçe'de Max Kruse Coronavirüse Yakalandı!

Fenerbahçe kulübünün yapmış olduğu açıklamada ismi söylenmeyen futbolcunun Alman futbolcu Max Kruse olduğu öğrenildi

25.03.2020-23:54 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-23:50) Fenerbahçe'de Max Kruse Coronavirüse Yakalandı!

Fenerbahçe'nin bir oyuncu ve bir sağlık çalışanında coronavirüs belirtilerine rastlandığını açıklamasından sonra, ismi söylenmeyen futbolcunun Max Kruse olduğu, coronavirüs testinin pozitif çıktığı ve hastaneye götürüldüğü ifade edildi.

Fenerbahçe kulübünün yapmış olduğu açıklamada ismi söylenmeyen futbolcunun Alman futbolcu Max Kruse olduğu öğrenildi. 32 yaşındaki oyuncunun coronavirüs testinin pozitif çıktığı ifade edildi.

Kruse'de tedavi amacıyla hastaneye yatırıldığı öğrenildi.

"Aşısının bulunmamış olması çok aptalca"

Kruse, daha önce de hastalıkla ilgili olarak yaptığı açıklamada aşı bulunamamasına tepki göstermiş ve "Fenerbahçe, gerekli önlemleri alıp, bize uyarılar yaptı. Evden çıkmıyoruz. Ancak sürekli evde kalınca da yemeden durmak zor! Mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Henüz bu virüsün aşısının bulunmamış olması çok aptalca" ifadelerine yer vermişti.

Sarı -lacivertli kulüpten bugün yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın oyuncuları, teknik kadrosu ve idari çalışanları bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde Koronavirüs testinden geçmiştir. Yapılan tetkiklerde bir oyuncumuzda ve bir sağlık heyeti çalışanımızda yeni tip Koronavirüs (Covid-19) bulgularına rastlanmıştır. Oyuncumuzun ve sağlık heyeti çalışanımızın ileri tetkiklerinin ve tedavilerinin yapılması amacıyla hastaneye sevkleri gerçekleştirilmiştir" denilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal