Fenerbahçe’de Mandzukic Sesleri!

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe, dünyaca ünlü bir golcü alarak taraftarlarını sevindirmek istiyor.

20.07.2018-13:35 - (Son Güncelleme: 20.07.2018-13:32) Fenerbahçe’de Mandzukic Sesleri!
Sarı lacivertli ekibin bir süredir görüşme halinde olduğu Hollandalı santrfor Bas Dost’un kulübü Sporting Lizbon ile yeniden anlaşmaya varmak üzere olması, yönetimin golcü transferinde diğer alternatiflere yönelmesine sebep oldu.

Yeni sezon öncesi genç oyuncular Berke Özer, Barış Alıcı ve Ferdi Kadıoğlu’nu kadrosuna katan Fenerbahçe, yıldız bir golcü transfer ederek taraftarını mutlu etmek istiyor. Yönetim, bu doğrultuda rotayı Dünya Kupası'nda final oynayan Hırvatistan'ın yıldız forveti Mario Mandzukic'e çevirdi.

Başkan Ali Koç’un, tecrübeli forvetin kulübü Juventus'la görüşmelere başladığı öğrenilirken, bu transfer için bizzat devrede olduğu belirtildi. Sarı lacivertlilerin, Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a transferi sonrası gözden düşen 32 yaşındaki golcüyü ikna etmek üzere olduğu ve yalnızca Juventus'un bu transfere onay vermesini beklediği gelen haberler arasında…

AMK Spor

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal