Fenerbahçe'de Kalmak İsterdim

Geçen sezonun 2. yarısında Fenerbahçe forması giyen ve Hannover 96'ya transfer olan Simon Falette, Almanya'da bir röportaj verdi ve İstanbul'da kalmak istediğini ancak anlaşma sağlanamadığını belirtti. İşte Falette’in açıklamaları…

22.10.2020-17:15 - (Son Güncelleme: 22.10.2020-17:12) Fenerbahçe'de Kalmak İsterdim

Fenerbahçe’de ve İstanbul’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ancak anlaşma zemininin oluşmadığını belirten Falette, şu şekilde konuştu:

Transfer döneminde zamana ihtiyacım vardı, düşündüm, her şeyi değerlendirdim, tekliflere baktım. Fenerbahçe'de kalmak isterdim ancak bir çözüm bulamadık.

Tanrı'nın benim için farklı bir planı var, buna inanıyorum. Frankkurt'taki harika yıl ve Avrupa Kupası yarı finali için, Türkiye'deki müthiş zaman için Tanrı'ya şükrediyorum. Umarım Hannover'de de aynısı olacak.

Eşim ve çocuklarım hala İstanbul'da. Çocuklarım okula gidiyor. Hannover'de yeni bir okul ve daire bulduktan sonra gelecekler. Aile benim için çok önemli, sürekli birlikte olmamız lazım.

Hannover aslında bir Bundesliga takımı. Şu anda doğru yoldayız ve başımız dik. Takım olarak daha iyi işler yapmamız gerekiyor, iyi oyunculara sahibiz ve bir sorun olmayacaktır.

Babamla konuştum ve bu görüşme benim için çok önemliydi. Bana Hannover'e gitmemi önerdi. '28 yaşındasın ve bir şeyler öğrenmeye açıksın. Hannover, senin için çok iyi olacak' dedi. Böylece Hannover'e gittim.

Ben lider doğdum, benim karakterim bu. İletişim benim için çok önemlidir, sahada çok fazla konuşmak gerektiğine inanırım.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal