Fenerbahçe'de İstenmeyen Oyuncu İlan Edildi !

Fenerbahçe, yeni sezon adına çalışmalarını devam ettiren Teknik Direktör Aykut Kocaman kafasındaki ilk 11 ve yeni takımı için gece, gündüz çalışıyor.

07.07.2017-19:22 - (Son Güncelleme: 07.07.2017-19:12) Fenerbahçe'de İstenmeyen Oyuncu İlan Edildi !

Topuk Yaylası tesislerinde sıkı bir çalışma içinde olan sarı lacivertliler, transfer harekatını da devam ettirirken, takımdaki sürpriz bir isim için Aykut Kocaman flaş bir karar aldı. Fenerbahçe' de yeni sezonda kadroda istenmeyen Volkan Şen, Aykut Kocaman' ın gözüne bir türlü giremedi. Büyük umutlar ile geldiği Fenerbahçe' de beklenen patlamayı yapamayan Volkan Şen adına Asbaşkan Mahmut Uslu, "Beşiktaş'a gidebilir" demişti. Fakat, Volkan Şen' in gözünün yurtdışında olduğu öğrenildi. Avrupa' da oynamayı kafasına koyan ve arayışlara başlayan milli oyuncu rotayı Ada' ya çevirdi.

FUTBOL HAYATINA İNGİLTERE'DE DEVAM ETMEK İSTİYOR

Futbol hayatına İngiltere' de devam etmek isteyen Volkan Şen'in, yurt içinden gelen tüm teklifleri geri çevirdiği iddia ediliyor. Ada kulüpleri ile temasta olan Volkan Şen'in sarı lacivertlilerden ayrılmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

FENERBAHÇE YÖNETİCİSİ AÇILADI! BEŞİKTAŞ' A GİDEBİLİR

Fenerbahçe'den ayrılan Volkan Şen'in Bursaspor'dan eski teknik direktörü Şenol Güneş'in çalıştırdığı Beşiktaş'a gidebileceği konuşuluyor. Mahmut Uslu da yaptığı açıklamada Volkan Şen'in Beşiktaş'a gidebileceğini, kendilerinin böyle konuları açtığını söylemişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal