Fenerbahçe'de İlk Yolcu Belli Oldu!

Bu sezon ligde şampiyonluk yarışını sonuna kadar kovalayan Fenerbahçe’de yönetim, önümüzdeki sezonun kadro planlamasını şimdiden oluşturmaya başladı. Bu doğrultuda kadroda düşünülmeyen ilk isim de belli oldu.

26.04.2018-09:06 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-08:42) Fenerbahçe'de İlk Yolcu Belli Oldu!

Sarı lacivertliler bir yandan Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi verirken diğer taraftan da gelecek sezonun kadrosunu netleştirmeye başladı. Sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Aykut Kocaman, yönetime mevcut kadroyla ilgili sunduğu raporda Şilili defans oyuncusu Mauricio Isla ile gelecek sezon çalışmak istemediğini belirtti.

Bu sezon sarı lacivertli formayla Spor Toto Süper Lig’de 21 karşılaşmada oynayan Şilili fubolcunun sezon sonunda kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şilili sağ bekin eşinin ülkesinde bir televizyon kanalında jüri üyesi olacağı, 29 yaşındaki oyuncunun bu yüzden ülkesinde Universidad de Chile takımıyla görüşme halinde olduğu iddia edildi. Şilili sağ bek için İtalya’dan da bir talip olduğu öne sürülürken, bu kulübün Galatasaray eski teknik direktörü Tudor’u takımın başına geçiren Udinese olduğu öğrenildi.

NETO’NUN BONSERVİSİ ALINMAYACAK

Öte yandan sezon başında Zenit’ten kiralık olarak kadroya dahil edilen savunma oyuncusu Luis Neto’nun geleceğiyle ilgili de karar alındı.

Sarı lacivertli idarecilerin, Fenerbahçe'de gösterdiği performansla beklentileri karşılayamayan Portekizli futbolcunun bonservisini almayı düşünmediği öğrenildi. Aykut Kocaman’ın, Spor Toto Süper Lig’de 12 lig maçında 977 dakika sahada kalan 29 yaşındaki Portekizli stoperin performansından memnun olmadığı ve Kocaman’ın kararı neticesinde sarı lacivertlilerin satın alma opsiyonunu kullanmayacağı ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal