Fenerbahçe'de Genç Oyuncuyla Yollar Ayrılıyor

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu’nu, sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörü istedi. İngilizlerin basınının iddiasına göre bu transfer için sunulacak fiyat 13 milyon Sterlin.

31.03.2020-09:25 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-09:23) Fenerbahçe'de Genç Oyuncuyla Yollar Ayrılıyor

Fenerbahçe’nin eski teknik patronu Phillip Cocu’nun başında olduğu Derby County’nin Ferdi Kadıoğlu ile ilgilendiğini iddia etti. İngilizler 13 milyon Sterlin vermeye hazır.

Fenerbahçe'de bu sezon çok oynama fırsatı bulamasa da oyuna katıldığı zamanlarda iyi bir performans sergileyen Ferdi Kadıoğlu'na İngiltere’den sürpriz talip. İngiliz basını, Fenerbahçe eski hocası Phillip Cocu'nun teknik direktörü olduğu Derby County'nin 20 yaşındaki yıldızı renklerine katmak istediğini belirtti.

Haberde, Championship temsilcisinin ocak ayında genç yetenek için yaptığı teklifin kabul görmediğini, bunun üzerine takımın 13 milyon Sterlinlik yeni bir teklif götüreceği tahmin ediliyor.

Ferdi Kadıoğlu bu bonservis ücretiyle İngiltere'ye transfer olursa Derby County, kulüp tarihinin en yüksek transferini yapmış olacak. Genç futbolcu bu sezon 4 gol atarken 3 asistlik de katkı yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal