Fenerbahçe'de Flash Transfer Simon Kjaer

Flash Haber... Sadık sezonu sakatlığı nedeniyle bitirdi, Zanka’nın formu çok düştü, Rami formsuzluğuna devam ediyor. Fenerbahçe için sezon arası Kjaer’i geri almak şart oldu.

17.12.2019-13:07 - (Son Güncelleme: 17.12.2019-13:07) Fenerbahçe'de Flash Transfer Simon Kjaer

Fenerbahçe ekibinin yılın ilk ayındaki bir numaralı önceliği sol bek için transfer yapmaktı. Fakat defansın kalbinde yaşanan sakatlıklar, stoper transferini de zorunlu hale getirdi. Rami geldiği günden beri formunu yakalayamadı. Zanka, son maçlarda fazlasıyla form düşüklüğü yaşadığı için formayı Sadık Çiftpınar’a kaptırdı. Fakat 26 yaşındaki futbolcu sakatlandı ve sezonu bitirdi. Bu sebeple, listede zaten ismi olan Kjaer için planlar hızlanacak. Atalanta’da kiralık top süren Kjaer'in yılın ilk ayında takımı Sevilla’ya dönmesi ön görülüyor.

Atalanta Kjaer'i gönderiyor...

İtalyan takımının teknik adamı Gasperini gerçekleştirdiği son açıklamada, “Kjaer yedek çünkü benim şahsi kararım bu şekilde. Sakatlanmadı. Çok iyi bir oyuncu fakat bizim oyun tarzımıza uymadı” demişti. Fenerbahçe, Sevilla ile iletişime geçerek yıldız stoperi sezonun ikinci yarısında kiralamak isteyecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal