Fenerbahçe'de Derbi Öncesi 4 İsimle Yollar Ayrılıyor!

Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Galatasaray derbisinin hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar..

27.09.2019-10:26 - (Son Güncelleme: 27.09.2019-10:19)

Hareketli bir yaz transfer dönemi geçiren Kanarya, ara transfer ve sezon sonu planlamasına da şimdiden başladı. Teknik direktör Ersun Yanal ve teknik heyetin raporu doğrultusunda hareket eden sarı-lacivertliler, takımdan ayrılacak oyuncuları belirledi.

Fenerbahçe'de cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisinin hazırlıkları sürüyor.Fenerbahçeli futbolcular basına açık olan bölümünde ise ikili koordinasyon çalışması gerçekleştirdi.Sarı-lacivertli ekipte Emre Belözoğlu özel, Moses bireysel çalışırken Rodrigues'in ise tedavisi devam etti.

TAKIMDAN AYRILACAK 4 İSİM BELLİ OLDU

MEHMET EKİCİ

Sarı-lacivertliler, Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği ve TFF'ye bildirilen 28 kişilik listede yer vermediği Mehmet Ekici ile yollarını ayırıyor.

SADIK ÇİFTPINAR

Sarı-lacivertlilerin ara transfer döneminde elinde çıkarmak istediği başka bir isimse Sadık Çiftpınar...

MİHA ZAJC

Kanarya, yaz transfer döneminde kaynak yaratmak için satmaya çalıştığı Miha Zajc'ı ara transfer döneminde elinde çıkarmak için harekete geçti.

VİCTOR MOSES

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Chelsea'den kiraladığı Victor Moses ile sezon sonunda yollar ayrılıyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal