Fenerbahçe'de Caner Erkin Gerçekleri

Sarı-Lacivertli takımın bu sezon attığı 10 golün 5'inde Caner Erkin'in katkısı var…

27.10.2020-11:32 - (Son Güncelleme: 27.10.2020-11:30) Fenerbahçe'de Caner Erkin Gerçekleri

Caner Erkin sol bek oynamasına rağmen Fenerbahçe'nin en önemli hücum silahı… Sarı-Lacivertli takımın bu sezon attığı 10 golün 5' Caner Erkin'in kullandığı korner atışları sonucu geldi. Rize, Karagümrük ve Göztepe maçlarında 1'er, son Trabzonspor karşılaşmasındaki 2 gol, deneyimli sol bekin köşe vuruşlarıyla üretilirken, Fenerbahçe bu maçların hepsinden galip ayrıldı.i

Dört yıl aradan sonra Fenerbahçe'ye dönerek başarılarla dolu kariyerine yeni bir ivme kazandıran Caner Erkin, Kanarya'nın en önemli hücum silahı oldu. Bek oynamasına rağmen bir sol kanat oyuncusu gibi sık sık hücuma çıkan tecrübeli oyuncu, yıllardır rakip savunmaları alt üst eden ortalarının yanına bu sezon kornerleri de ekledi. Artık Caner'in kullandığı her köşe atışı neredeyse bir penaltı kadar tehlikeli. Nitekim bu sezon atılan 10 golün 5'i Caner'in kornerleri sonucunda geldi.

GEÇEN SEZONU YAKALADI

Rizespor (Gökhan), Karagümrük (Samatta) ve Göztepe (Serdar Aziz) maçlarında 1'er, Trabzonspor karşılaşmasında ise (Serkan Asan kendi kalesine ve Papis Cisse) 2 gol, Caner'in körlerinin ürünüydü. Geçen sezonun tamamında 34 maçta kornerlerden toplam 5 gol atan Fenerbahçe, henüz 6. Haftada Caner Erkin'in köşe atışlarından 5 gol buldu. Hürriyet'in haberine göre; Yaklaşık 15 yıldır profesyonel olarak futbol oynayan Caner, forma giydiği takımlarda 458 resmi maçta 98 asist yaptı. Sakatlık, ceza vs. olumsuz bir durum olmadığı takdirde Caner'in 100 asiste ulaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal