Fenerbahçe'de Boateng Hareketliliği

Fenerbahçe Kulübü, Bayern Münih'in deneyimli savunma oyuncusu Boateng için harekete geçti. 31 yaşındaki oyuncunun İstanbul'a geldiği, bir otelde menajer Mirsad Türkcan'la buluştuğu ve transfer görüşmesi yaptığı öğrenildi.

19.11.2019-13:05 - (Son Güncelleme: 19.11.2019-13:00)

Süper Lig'in ilk 11 haftasında 20 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe'de transfer hareketliliği başladı. Sarı lacivertli ekibin Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda hareket eden sarı-lacivertliler, ocak ayında yapacağı birkaç takviyeyle sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor.

Bu doğrultuda çalışmalarına devam eden ve adı birçok isimle anılan sarı-lacivertliler, savunma hattını güçlendirmek için kolları sıvadı. Aradığı ismi Almanya'da bulan Fenerbahçe, devre arasında sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Adil Rami ile de yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Sezon başında 2,5 milyon avrodan 2 yıllık sözleşme imzalanan Fransız stoperin oynamadığı için mutsuz olduğu ve Türkiye'den ayrılmak istediği öne sürüldü. Sarı-lacivertliler, savunma hattında Rami'den doğacak boşluğu bir dünya yıldızıyla doldurmayı planlıyor.

Şartları İletildi

Kolarov, Melnjak ve Kjaer gibi isimlerle anılan Fenerbahçe'de gündeme gelen son isim Jerome Boateng oldu. Sezon başında da Fenerbahçe'nin listesinde yer alan Alman stoperin önceki gün İstanbul'a geldiği öğrenildi.

31 yaşındaki oyuncunun bir otelde menajer Mirsad Türkcan'la buluştuğu ve transfer görüşmesi yaptığı öne sürüldü.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal