Fenerbahçe'de Aykut Kocaman, Kötü Gidişattan Kendisini Sorumlu Tuttu

Lig'de oynanan Osmanlıspor maçından sonra teknik patron Aykut Kocaman'ın "gereğini yapacağım" demesinin ardından bir ilk yaşandı.

07.03.2018-13:09 - (Son Güncelleme: 07.03.2018-13:06) Fenerbahçe'de Aykut Kocaman, Kötü Gidişattan Kendisini Sorumlu Tuttu

Ankara'da zar zor elde edilen beraberlik ve oynanan kötü futbol neticesinde 'Gereğini yapacağım' diyerek görevinden istifa edeceğinin sinyallerini veren Kocaman, öğrencileriyle bir durum değerlendirmesi yapmış, güçlü bir şekilde geri dönmüş ve zirve yarışında ben de varım demişti.

GOLLERE ÇOK SİNİRLENDİ

O sıkıntılı günlere benzer bir süreç ligin 24.haftasında oynanan Akhisarspor yenilgisinden sonra da yaşandı. 3-2 tamamlanan karşılaşmanın analizlerini derleten tecrübeli teknik adam, görüntülerle de desteklediği pozisyonlarla alakalı olarak oyuncularına 'Nerede hatalar yaptığınızı kenidiniz görün" şeklinde veryansın etti.

Sorumluluğu tamamen üzerine alan hoca, her futbolcudan tek tek taşın altına elini koymasını isteyen Aykut Kocaman: "Önemi büyük olan Malatya maçına da bu oyuncu kadrosu ile çıkacağız. Oyuncular kadar alınan sonuçlardan ben ve ekibim de mesuldur. Doğru yolu gösterip doğru oyunu ezberlememiz gerekiyor." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal