Fenerbahçe'de 7 İsimle Yollar Ayrılıyor!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de ara transfer ve sezon sonu kadro planlaması için çalışmalar hız kazandı.

18.10.2019-13:56 - (Son Güncelleme: 18.10.2019-13:51)

Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun kadrosu yavaş yavaş netlik kazanıyor. Ersun Yanal'ın raporuna göre takımdan ayrılacak 7 isim belli oldu.

ERTEN ERSU'NUN SÖZLEŞMESİ UZATILMAYACAK

Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Erten Ersu ile yola devam edilmeyecek.Altay Bayındır ve Harun Tekin'in ardında forma şansı bulamayan ve sezon sonunda Berke Özer'in de dönmesiyle 4. kaleci durumuna düşecek olan 26 yaşındaki kalecinin sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi yenilenmeyecek.

SADIK'A GELEN TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Fenerbahçe'nin elinden çıkarmak istediği oyunculardan biri de geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde takıma dahil edilen Sadık Çiftpınar...

ISLA İLE YOLA DEVAM EDİLMEYECEK

Sarı-lacivertliler, bu sezon özellikle Antalyaspor maçında taraftarlara saç baş yolduran Şilili sağ bek Mauricio Isla ile de yollarını ayıracak.

ZAJC SATILIP KAYNAK YARATILACAK

Fenerbahçe'nin ara transfer dönemindeki hedeflerinden biriyse Sloven orta saha Miha Zajc'ı uygun bir bonservis bedeliyle satıp transfer için kaynak yaratmak...

YANAL, EKİCİ'Yİ SİLDİ

Yönetim, ocak ayında Zajc ve Sadık ile birlikte Mehmet Ekici'yi de satmak istiyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği oyuncu, TFF'ye bildirilen 28 kişilik listede yer almamıştı.

RAMI'NIN OPSİYONU KULLANILMAYACAK

Fenerbahçe'nin transferin son günlerinde takıma dahil ettiği ve 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı Adil Rami'ye sezon sonunda veda edilecek.

MOSES CHELSEA'YE DÖNÜYOR

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerden biri de Victor Moses'ti. Chelsea'ye dönmek isteyen Moses ile tekrar masaya oturulmayacak.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal