Fenerbahçe'de 5 Ayrılık Birden!

Fenerbahçe'de performanslarından memnun kalınmayan 5 oyuncu ile yollar ayrılıyor. İşte detaylar..

20.09.2019-10:19 - (Son Güncelleme: 20.09.2019-10:13)

Fenerbahçe'de yeni sezonda performansları geride kalan bazı oyuncularla yollar ayrılacak. Ersun Yanal'ın yönetimle yaptığı toplantıda performanslarından memnun olmadığı 5 oyuncuyu Ali Koç'a iletti. Devre arasında bu oyuncularla yolların ayrılmasını istenen tecrübeli çalıştırıcı, bu oyuncular yerine yeni transferler yapılmasını talep etti.

SADIK VE SERDAR AZİZ YOLCU..

Elinde Sadık Çiftpınar ve Serdar Aziz gibi orijinal stoperler olmasına rağmen Jailson'u defansta kullanan Ersun Yanal, iki yıldızı da adeta sildi. 4 haftadır Zanka'nın partneri olan ve Alanyaspor maçında büyük bir hata yaparak takımını geriye düşüren Jailson üzerinden tepki gören Ersun Yanal'ın durumu Ali Koç'la paylaştığı öğrenildi.

MOSES'İN KALMASI ZOR..

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Victor Moses ile ilgili İngiliz basınında bir transfer iddiası yer aldı. Sarı lacivertlilerin sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek olan futbolcuyla kalıcı bir sözleşme yapma ihtimalinin çok zor olduğu kaydedildi.

ZAJC VE MEHMET EKİCİ YOLCU..

Mehmet Ekici'nin kadro dışı kaldığı 28 kişilik listede, Zajc'ın adının yer alması sürpriz sayılmıştı. Sloven basınında çıkan haberde, yıldız orta saha için halen daha tekliflerin olduğu belirtildi. Transfer döneminin kapanmadığı İsrail'de Mehmet Ekici ismi de öne çıkıyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal