Fenerbahçe-Beşiktaş Maçındaki Olaylarla İlgili 3 Kişi Tutuklandı

Olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş maçından sonra gözaltına alınan taraftarlardan 3'ü tutuklandı.

26.04.2018-19:28 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-19:45) Fenerbahçe-Beşiktaş Maçındaki Olaylarla İlgili 3 Kişi Tutuklandı

Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasında çıkan olaylardan soran başlatılan soruşturma dolayısıyla tutuklama talebiyle mahkemeye gönderilen ve içlerinde Şenol Güneş'in yaralanmasına neden olan S.D.'nin de yer aldığı 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Fenerbahçe Ülker Stadı'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan maçta, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de yaralanmasıyla neticelenen olaylarla alakalı başlatılan soruşturma dolayısyla emniyette işlemleri bitirilen 25 şüpheli sabah saatlerinde Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.

"SİLAHLA KASTEN YARALAMA" SUÇUNDAN TUTUKLANDILAR

25 şüpheli, Basın ve Spor Suçları Soruşturma Bürosu Cumhuriyet Savcısı Ahmet Aslan'a ifade verdi. 5 şüphelinin ifadelerinin sonrasında serbest kalmalarına karar veren Savcı Aslan, 15 şüpheliyi ise "Yasak madde kullanarak müsabaka düzenini bozma" suçundan adli kontrol hükümlerinin uygulanması istemiyle nöbetçi mahkemeye gönderdi.

Şüpheli S.D.'nin de içinde bulunduğu 5 şüpheliden 3'ü "Silahla kasten yaralama" suçundan tutuklandı.

YAKINLARINA SARILDILAR

15 kişi, mahkemedeki sorgusunun sonrasında adli kontrol uygulanarak serbest bırakıldı. Serbest kalanları adliye önünde akrabaları karşıladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal