Fenerbahçe-Beşiktaş Maçında Yaralanan Şenol Güneş Hastaneye Kaldırıldı

Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe-Beşiktaş maçında olaylar çıktı. Başına yabancı madde isabet eden Şenol Güneş, koridorda baygınlık geçirdi. Güneş'in başına 5 dikiş atıldı.

19.04.2018-22:14 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-22:38) Fenerbahçe-Beşiktaş Maçında Yaralanan Şenol Güneş Hastaneye Kaldırıldı

 Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki kupa karşılaşmasının ikinci yarısında gerginlik yükseldi. Maçın 55. dakikasında saha kenarında Tolga Zengin, Fenerbahçeli taraftarlarla kısa süreli bir tartışma yaşadı.

ŞENOL GÜNEŞ'İN KAFASINA YABANCI MADDE GELDİ

Bu esnada Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de Tolga'yı yatıştırak için kenara gitti. Bu esnada tribünden atılan bir madde Şenol Güneş'in kafasına geldi. Şenol Güneş bir anda yere düştü. Daha sonra Şenol Güneş ayağa kalkarak olay yerinden ayrıldı.

ŞENOL GÜNEŞ'İN BAŞINA 5 DİKİŞ ATILDI

Fenerbahçe taraftarının attığı yabancı madde ile yere düşen Şenol Güneş'in kafasına 5 dikiş atıldı.

KORİDOR KARIŞTI

Bu esnada kenardaki gerginik sürdü. Mustafa Pektemek ile Fenerbahçeli oyuncular arasında gerginlik yaşandı. Bu gerginlik koridorda da devam etti.

Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli oyuncular tam anlamıyla birbirine girdi. Bu esnada koridora çok sayıda çevik kuvvet polisi gitti ve iki takımı ayırmaya uğraştı.

TECRÜBELİ HOCA HASTANEYE GÖTÜRÜLÜYOR

Deneyimli teknik adamın başına soyunma odasında 5 dikiş atıldı. Başına dikiş atılan Güneş, kontrol için hastaneye kaldırıldı.

Şenol Güneş soyunma odasında yaptığı açıklamada, sahaya çıkmayacaklarını bildirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal