Fenerbahçe Ze Luis ve Samatta’yı Bekliyor!

Takıma iki kaliteli forvet ile takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Samatta ve Ze Luis için girişimlerine hız verdi.

17.09.2020-12:36 - (Son Güncelleme: 17.09.2020-12:35) Fenerbahçe Ze Luis ve Samatta’yı Bekliyor!

Transferin başarılı ekibi Fenerbahçe, asıl bombaları daha patlatmadı. Transfer ettiği 12 yeni ve flaş yıldızla gözleri üzerine çeken sarı- lacivertliler, hücum bölgesine takviye yapmak adına yoğun çaba harcıyordu. Enner Valencia transferine karşın bir golcü daha kadroya katmayı planlayan Sarı Kanarya, Vedat Muriç’in İtalyan kulübü Lazio’ya transferinin ardından iki forvet almak için harekete geçti.

FUTBOLCU TARAFINDA PROBLEM YOK

Mario Mandzukic ve Diego Costa dedikodularını yalanlayan yönetimin hedefindeki yıldızların Aston Villa’dan Mbwana Samatta ve Porto’dan Ze Luis olduğu ortaya çıkmıştı. İki futbolcu için gerçekleşen görüşmelerde büyük mesafe kat edildi. Futbolcuların satın alma opsiyonlu kiralanması için takımların ikna edilmeye yakın olduğu aktarıldı. Futbolcu tarafında ise herhangi bir sıkıntı olmadığı aktarıldı. Yani Fenerbahçe artık yeni golcülerin imzası için geri sayıma geçti.

DERBİYE KADAR YETİŞMESİ PLANLANIYOR

Fenerbahçe’de forvet transferi hususunda çok seçici davranılıyor. Yönetim ve teknik ekipten, kulübe katıldığı andan itibaren hemen sonuç alabilecekleri futbolcular istiyor. Samatta ve Ze Luis’in de bu şartlara uyması sebebiyle liste başında olduğu kaydedilirken, Ali Koç ve yöneticileri iki yıldızı da gelecek hafta yapılacak Galatasaray karşılaşmasına yetiştirmeyi amaçlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal