Fenerbahçe Yıldız Stoper İçin City’nin Kapısını Çaldı!

Spor Toto Süper Lig başlamadan önce kadrosuna bir stoper katmak isteyen Fenerbahçe, rotayı İngiltere Premier Lig’e çevirdi.

31.07.2018-13:22 - (Son Güncelleme: 31.07.2018-13:19) Fenerbahçe Yıldız Stoper İçin City’nin Kapısını Çaldı!

Yeni sezonda Skrtel’in yanına kaliteli bir savunma oyuncusu transfer etmek isteyen Fenerbahçe, aradığı ismi Manchester City’de buldu.

Sarı lacivertliler, Manchester City’de forma giyen 27 yaşındaki Fransız stoper Eliaquim Mangala için İngiliz ekibine teklifte bulundu. Sarı lacivertli yönetim, Guardiola’nın ABD kampında yer vermediği ve takımıyla sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Mangala için kiralama teklifinde bulunduğu ancak İngilizlerin oyuncuyu bonservisiyle göndermek istediği öğrenildi.

Manchester City'de menajer Pep Guardiola’nın yeni sezonda kadroda düşünmediği Eliaquim Mangala menajerler aracılığıyla Fenerbahçe’ye teklif edildi. İspanyol teknik adam tarafından ABD kampına alınmayan Fransız savunmacı geçtiğimiz sezonu Everton'da kiralık olarak geçirdi. Fakat İngiliz basınına göre City, 1 yıl sözleşmesi kalması sebebiyle Mangala'yı artık kiralamak istemiyor. UEFA ile yapılan anlaşmadan dolayı yalnızca kiralama formülüne sıcak bakan Fenerbahçe'nin City yönemi ile tekrar masaya oturması bekleniyor.

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal