Fenerbahçe Ve Galatasaray'dan Çağlar Söyüncü Transferi!

Leicester City'nin Çağlar Söyüncü için Galatasaray, Fenerbahçe ve İtalya'dan gelen transfer tekliflerini reddettiği iddia edildi.

03.07.2019-10:14 - (Son Güncelleme: 03.07.2019-10:10)

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu öne sürülen Çağlar Söyüncü için Leicester City'den cevap geldi. İngiltere Premier Lig ekibi mili futbolcuyu takımda tutmaya karar verdi.

Çağlar Söyüncü Türkiye'ye transfer olacak mı?

Turkish Football'un haberine göre İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City, Çağlar Söyüncü için Galatasaray, Fenerbahçe ve İtalya'dan gelen teklifleri reddetti. Galatasaray ve Fenerbahçe, Leicester City'de fazla forma şansı bulamayan milli defans oyuncusunu kiralamak için devreye girdi ancak İngiliz ekibinin tavrı farklı oldu.

Genç oyuncunun Premier Lig'de kalmasını isteyen Leicester City, Türkiye ve İtalya'dan gelen tekliflere sıcak bakmadı. Çağlar Söyüncü yeni sezonda Leicester City'de Harry Maguire, West Morgan ve Johnny Evans ile forma mücadelesi verecek. Eğer transfer gözdeleri arasında yer alan Maguire, takımdan ayrılırsa Çağlar Söyüncü'nün şansı daha da artmış olacak.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal