Fenerbahçe Ve Beşiktaş'tan Yusuf Günay'a Geçmiş Olsun Mesajı

Fenerbahçe ve Beşiktaş, coronavirüsüne yakalanan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay için "geçmiş olsun" mesajı paylaştı

27.03.2020-13:30 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-13:23) Fenerbahçe Ve Beşiktaş'tan Yusuf Günay'a Geçmiş Olsun Mesajı
Fenerbahçe ve Beşiktaş, coronavirüsüne yakalanan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay için "geçmiş olsun" mesajı paylaştı

Beşiktaş'ın resmi sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın Kovid-19 testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bir an evvel sağlığına kavuşmasını temenni ettiğimiz Yusuf Günay ile Galatasaray Spor Kulübü camiasına 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyoruz." sözlerine yer verildi.

FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin Twitter hesabında bulunan paylaşımda, "Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'a ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; yapılacak tedavilerin ardından Yusuf Günay'ın bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor, kendisinden iyi haberler almayı temenni ediyoruz." sözleri kullanıldı.

TFF

TFF'nin resmi web sitesinden paylaşılan mesajda, "Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Sayın Yusuf Günay'ın yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Sayın Yusuf Günay'a acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşacağına inanıyoruz. Günay ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Diğer taraftan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü de Yusuf Günay için geçmiş olsun dileklerini paylaştı.

GENÇLERBİRLİĞİ

Gençlerbirliği kulübünün Twitter hesabından yayınlanan mesajda, "COVID-19 testi pozitif çıkan Sayın Yusuf Günay'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Günay'ın bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." sözleri kullanıldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal