Fenerbahçe ve Beşiktaş Morgan Schneiderlin Transferinde Karşı Karşıya!

Fenerbahçe ve Beşiktaş şimdi de Everton'ın Fransız orta saha oyuncusu Morgan Schneiderlin transferinde karşı karşıya geldi.

07.08.2019-09:54 - (Son Güncelleme: 07.08.2019-09:51) Fenerbahçe ve Beşiktaş Morgan Schneiderlin Transferinde Karşı Karşıya!

Sami Khedira transferinde yarış içinde olan ancak Alman oyuncudan ret yanıtı aldığı belirtilen Fenerbahçe ve Beşiktaş şimdi de Everton'ın Fransız orta saha oyuncusu Morgan Schneiderlin transferinde karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe'den kiralama teklifi

Fenerbahçe'de ön libero arayışı devam ediyor. Mehmet Topal'ın takımdan ayrılmasından sonra bu bölge için transfer arayışına giren sarı lacivertliler rotasını Everton'da forma giyen Schneiderlin'e çevirdi. İngiliz basınında yer alan habere göre Fenerbahçe 29 yaşındaki oyuncu için Everton'a kiralama teklifi yaptı.

Beşiktaş'ta araya girdi

Fenerbahçe'nin kiralama teklifi yapmasının ardından Beşiktaş'ta harekete geçerek Everton kulübü ile temas kurdu.. Atiba'nın yanına tecrübeli ve kaliteli bir oyuncu almak isteyen siyah beyazlılar direkt olarak Everton ile temas kurdu.. Oyuncuyu da ikna etmesi halinde siyah beyazlılar bu transferi noktalayabilir.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal