Fenerbahçe Transfer Bombasını Patlattı!

Ligde yaşanan ağır pu an kayıplarının taraftardaki izlerini silmek isteyen Fenerbahçe daha sezon bitmeden bomba transferlere hazırlanıyor.

04.04.2017-12:00 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Fenerbahçe Transfer Bombasını Patlattı!

Bu sezon ile ilgili sadece Türkiye kupası umudu kalan Fenerbahçe, gelecek sezon için işi sıkı tutuyor. Trabzonspor'un yıldızı Mehmet Ekici'yi devre arasında renklerine katan srı lacivertiler, bir başka transferi de prensipte bitirdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Feyenoord formasıyla top koşturan Bilal Başakçıoğlu, Fenerbahçe'ye karşı 2 maçta da oynamıştı. Başacıkoğlu, özellikle Kadıköy'deki mücadelede büyük beğeni toplamıştı.

22 yaşındaki yıldızla ve kulübüyle her konuda anlaşan Fenerbahçeli yöneticiler, sezonun bitmesinin ardından bu transferi tamamlayacak.

Bilal için 500 bin Euro civarında bir bonservis bedeli ödemeye hazırlanan Fenerbahçe, iki takım arasında oynanan maçlarda görüşmeleri gerçekleştirmişti.

Feyenoord, Kanarya'nın teklifine olumlu yanıt verirken, Hollanda ekibiyle sadece 1 yıllık sözleşmesi kalan genç oyuncunun sezon sonunda Sarı-Lacivertli formayı giymesi bekleniyor.

FENER'İN HOLLANDA AJANI DİRK KUYT
2012 ve 2015 arasında 3 sezon Fenerbahçe forması giyen Dirk Kuyt, ayrıldıktan sonra da adeta Fenerbahçe elçisi gibi çalışıp ve Robin van Persie transferinde önemli rol oynamıştı. Dirk Kuyt Bilal Başacıkoğlu için de rapor verdi. Hollandalı yıldız genç takım arkadaşı Bilal Bşakçıoğlu hakkında oldukça olumlu bir rapor verdi.

Kaynak: haber365

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal