Fenerbahçe, Transfer Bombasını Gomis’le Patlatıyor! Resmi Teklif Yapıldı

Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertli ekip, geçen sezon Galatasaray’la şampiyonluk ve gol krallığı sevinci yaşayan Fransız forvet Bafetimbi Gomis için harekete geçti.

22.12.2018-16:37 - (Son Güncelleme: 22.12.2018-16:33) Fenerbahçe, Transfer Bombasını Gomis’le Patlatıyor! Resmi Teklif Yapıldı

Teknik direktörlüğe Ersun Yanal’ı getiren Fenerbahçe, deneyimli teknik adamın raporu doğrultusunda kadroya önemli takviyeler için kolları sıvadı.

Sarı lacivertli yönetime mutlaka bir golcü transferi istediğini bildiren Ersun Yanal, geride kalan sezonu Galatasaray’da şampiyon ve gol kralı olarak geçiren Bafetimbi Gomis’in transferine sıcak baktığını iletti.

Gomis’in Menajeri Comolli’nin Yakın Arkadaşı

Yanal’ın transfere onay vermesinin ardından Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, deneyimli forvet için resmi temaslara başladı. Comolli, aynı zamanda yakın arkadaşı olan Gomis'in menajeri Mendy ile Fransa'da bir araya gelerek teklifte bulundu. Öte yandan, Fransız golcünün yeniden İstanbul’a dönmek istediği ancak transferde son sözü Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımının söyleyeceği öğrenildi.

Gomis transferi için "Olmaz, mümkün değil" şeklinde yorumlar çoğunlukta olsa da sarı lacivertli kulübün şartları sonuna kadar zorlayacağı kaydedildi.

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal