Fenerbahçe Taraftarı Yönetimi İstifaya Çağırdı! Ali Koç Başkan Fenerbahçe Şampiyon

Fenerbahçeli taraftarlar Gençlerbnirliği karşısında almış oldukları beraberlik ile adeta çıldırdı. Maç esnasında yönetimi istifaya davet edip "Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon" şeklinde tezahüratlarda bulundu.

03.02.2018-22:05 - (Son Güncelleme: 03.02.2018-21:57) Fenerbahçe Taraftarı Yönetimi İstifaya Çağırdı! Ali Koç Başkan Fenerbahçe Şampiyon

Fenerbahçe, Süper Lig'in 20. haftasında Gençlerbirliği'yle 2-2 berabere kaldı.

Maç esnasında ve bitiş düdüğünden hemen sonra sarı-lacivertli tribünler, Aziz Yıldırım yönetimini istifaya çağırdı.

FENERBAHÇE İÇİN İŞLER İYİ GİTMİYOR

Fenerbahçe, Süper Lig'e güzel bir başlangıç yapamamıştı. Osmanlıspor maçının ardından, teknik direktör Aykut Kocaman taraftarlarca istifaya davet edilmiş Kocaman ise bu istek karşısında "Gerekeni yerine getireceğim" demişti. Fakat daha sonra bu kararından vazgeçmişti.Tecrübe abidesi olan Kocaman'ın yapmış olduğu bu dönüş ile takım içi bütünlüğü sağlayan ve çıkış yakalayan sarı-lacivertli ekip, bu çıkışı devam ettiremiyor. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor'la puanları paylaşan Fenerbahçe, bu hafta da Gençlerbirliği'ne takıldı.

TARAFTAR YÖNETİM İSTİFA TEZAHÜRATLARINDA BULUNDU

Takımlarının gidişatından memnun olmayan taraftarlar "ALİ KOÇ BAŞKAN FENERBAHÇE ŞAMPİYON" nidaları atarak Fenerbahçe'ye taze bir kan gelmesi gerektiğini savundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal